Vaatwasser-info.nl

Beste ETNA vaatwasser

Je bent op zoek naar een nieuwe ETNA vaatwasser. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste ETNA vaatwassers. Voordat je een ETNA vaatwasser koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande vaatwasser zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bekijk hier de beste ETNA vaatwassers van 2024!
1

ETNA VW738MC

2

ETNA VW844HM

3

ETNA VW247M

4

ETNA VW249M

5

ETNA VWV240RVS

Laatste update: 17 June 2024

1

ETNA VW738MC

2

ETNA VW844HM

3

ETNA VW247M

4

ETNA VW249M

5

ETNA VWV240RVS

Laatste update: 17 June 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaatwasser expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande vaatwasser bij ETNA.
  • We hebben de ETNA vaatwassers getest op verschillende aspecten.
  • De functies op een ETNA vaatwasser maakt het gebruik fijner en makkelijker.
  • De beste etna vaatwasser is de ETNA VW738MC

Een ETNA vaatwasser kopen

Wij hebben de beste ETNA vaatwassers getest op de grootte van de vaatwasser, hoe duurzaam deze is, van welke kwaliteit de afwerking en het gebruikt materiaal is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe droog de vaat uit de vaatwasser komt en de prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste ETNA vaatwassers van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste vaatwassers van ETNA, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 10 jaar met veel plezier je vaatwasser in en uit ruimt!

De beste ETNA vaatwasser getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 ETNA vaatwassers met alleen de beste vaatwassers van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de vaatwasser. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste vaatwasser van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

1

Beste ETNA vaatwasser

Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Zuinig
Weinig geluid
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Heeft Wi-Fi
Binnenverlichting
Vloerprojectie
Je hoort de ETNA VW738MC niet terwijl hij al je vaat schoonwast. Deze inbouw vaatwasser heeft namelijk een geluidsniveau van 38 decibel, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Handig wanneer je een spannende film kijkt of veel thuiswerkt. Na een etentje past al je vuile vaat in de afwasmachine. Je vult de vaatwasser namelijk met 15 couverts, waardoor je genoeg plek hebt voor al je borden en bestek. Wanneer het apparaat vol is, vind je met de 8 vaatwasprogramma's gemakkelijk de juiste instellingen voor jouw soort vaat. De Connect app maakt dit nog gemakkelijker voor je. Zo bedien je de vaatwasser vanaf de bank of je werk en sla je jouw favoriete programma's op. Dankzij de zuinige energieklasse betaal je jaarlijks € 96,- energiekosten en verbruik je weinig energie.
2
Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Zuinig
Droogresultaat ++
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Je betaalt weinig energiekosten met de ETNA VW844HM, namelijk ongeveer € 92,- per jaar. Deze inbouw vaatwasser verbruikt minder energie, waardoor je goed bezig bent voor het milieu. Je wast in één keer maximaal 13 couverts schoon. Krijg je de vaatwasser niet helemaal vol? Met de halve belading functie bespaar je water en energie, zodat je niet meer dan nodig verbruikt. Je hebt keuze uit 5 vaatwasprogramma's. Wanneer je niet weet welk programma bij jouw soort vaat past, kies je het automatische programma. De vaatwasser kiest dan de juiste instellingen voor jou. En zodra het zout en glansspoelmiddel op is, geeft het apparaat je een seintje.
3
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Volledig geintegreerd
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Reinig in de ETNA VW247M inbouw vaatwasser in een keer 12 couverts. Je vult hem dus gemakkelijk met de afwas van ontbijt, lunch en avondeten. De indeling is flexibel waardoor je gemakkelijk ruimte maakt voor grote pannen of ovenschalen. Is de vaatwasser niet helemaal vol? Met de halve belading functie bespaar je energie en water. Je hebt keuze uit 9 vaatwasprogramma's. Een ovenschaal met aangekoekte resten lasagne maak je met het intensief programma goed schoon. Wijnglazen reinig je met het behoedzame programma.
4
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Volledig geintegreerd
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Veel geluid
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
In de ETNA VW249M inbouw vaatwasser heb je ruimte voor 12 couverts. Dit betekent dat de vaat van een groot gezin na één keer inladen schoon is. Wil je snel weer schone borden en glazen? Gebruik dan het korte programma. Dat is handig als je tijdens de gangen van een etentje door alvast wat vaat wilt wassen. De indeling van de vaatwasser is flexibel waardoor je gemakkelijk ruimte maakt voor grote pannen. Een ovenschaal met aangekoekte kaas krijg je met het intensief programma goed schoon. Je hebt niet snel last van lekkage, de waterbeveiliging sluit de watertoevoer meteen af bij een storing.
5
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Zuinig
Weinig geluid
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De ETNA VWV240RVS is dankzij energieklasse C zuinig in het wassen van je vieze vaat. Je hebt hierdoor geen last van hoge energiekosten. In de vrijstaande vaatwasser heb je ruimte voor 14 couverts. Je vorken en messen leg je in de besteklade bovenin, zodat je in de onderste korf meer ruimte hebt voor grote pannen. Zodra 1 van de 8 vaatwasprogramma's aanstaat, hoor je het apparaat nauwelijks. Met een geluidsniveau van 40 decibel werk je dus geconcentreerd thuis door. Wil je plastic bakjes drogen? Dan stel je de vaatwasser zo in dat de deur na afloop van een programma automatisch opengaat. Zo ontsnapt de warme lucht en hoef je niet meer af te drogen.