Vaatwasser-info.nl

Beste Whirlpool vaatwasser

Je bent op zoek naar een nieuwe Whirlpool vaatwasser. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Whirlpool vaatwassers. Voordat je een Whirlpool vaatwasser koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande vaatwasser zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bekijk hier de beste Whirlpool vaatwassers van 2024!
1

Whirlpool WKIC 3C26

2

Whirlpool WBC 3C26 X

3

Whirlpool WIO 3T141 PES

4

Whirlpool WSIO 3T223 PE X

5

Whirlpool OWFC 3C26 X

Laatste update: 17 June 2024

1

Whirlpool WKIC 3C26

2

Whirlpool WBC 3C26 X

3

Whirlpool WIO 3T141 PES

4

Whirlpool WSIO 3T223 PE X

5

Whirlpool OWFC 3C26 X

Laatste update: 17 June 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaatwasser expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande vaatwasser bij Whirlpool.
  • We hebben de Whirlpool vaatwassers getest op verschillende aspecten.
  • De functies op een Whirlpool vaatwasser maakt het gebruik fijner en makkelijker.
  • De beste whirlpool vaatwasser is de Whirlpool WKIC 3C26

Een Whirlpool vaatwasser kopen

Wij hebben de beste Whirlpool vaatwassers getest op de grootte van de vaatwasser, hoe duurzaam deze is, van welke kwaliteit de afwerking en het gebruikt materiaal is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe droog de vaat uit de vaatwasser komt en de prijskwaliteit verhouding. Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste Whirlpool vaatwassers van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste vaatwassers van Whirlpool, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 10 jaar met veel plezier je vaatwasser in en uit ruimt!

De beste Whirlpool vaatwasser getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Whirlpool vaatwassers met alleen de beste vaatwassers van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de vaatwasser. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste vaatwasser van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Volledig geintegreerd
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Een groot huishouden vraagt om een vaatwasser die veel in één keer reinigt. De Whirlpool WKIC 3C26 voldoet aan die eis. Afhankelijk van je voorkeuren en vaat kies je uit één van de 8 programma's om tot wel 14 couverts schoon te wassen. Er is een programma voor elke situatie. Zijn je ovenschalen flink aangekoekt? Kies het intensieve programma voor extra vermogen. Met het ecoprogramma was je zuiniger, terwijl je met het nachtprogramma stiller wast. Heb je minder tijd, dan kies je voor het korte programma. Handig, wanneer er vanavond een extra gast aanschuift en je net wat meer schoon servies nodig hebt.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Half geintegreerd
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De vaat doen voor een groot gezin is voor de Whirlpool WBC 3C26 X een eitje. Deze inbouw vaatwasser heeft plek voor 14 couverts, zodat alle vaat er in 1 keer in past. Heb je snel weer borden en kopjes nodig? Zet dan het korte programma aan. Zo heb jij binnen een halfuur weer een schone vaat. De vaatwasser heeft nog 7 andere programma's om bijvoorbeeld je kristallen glazen of aangekoekte ovenschaal mee te reinigen. De beladingssensor past het waterverbruik aan op het aantal couverts, zo gebruik je nooit teveel water of energie.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Volledig geintegreerd
Zuinig
Weinig geluid
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Vloerprojectie
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Je hebt geen last van hoge energiekosten met de Whirlpool WIO 3T141 PES. Dankzij de C energieklasse verbruikt deze inbouw vaatwasser minder energie, wat fijn is voor het milieu. Zodra je 1 van de 10 vaatwasprogramma's hebt gekozen, merk je amper dat de vaatwasser aanstaat. Dit komt door het lage geluidsniveau van 41 decibel. Zodra de vaatwasser klaar is, opent de deur automatisch op een kier, zodat de warme lucht ontsnapt. Op deze manier droogt jouw vaat sneller en energiezuiniger. Heb je een pan met aangekoekte resten? Zet hem dan in de intensieve zone achterin. De krachtige spuitmonden van de Pro Clean technologie zorgen voor een extra spoelbeurt, zodat alles goed schoon is.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Volledig geintegreerd
Weinig geluid
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Weinig ruimte
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De Whirlpool WSIO 3T223 PE X is een inbouw vaatwasser die je vertelt wat hij doet, zonder daarbij veel geluid te maken. Door de vloerprojectie zie je namelijk altijd hoe lang het programma nog duurt en wanneer je je vaat kan uitruimen. En met een geluidsniveau van 43 decibel heb je er geen last van. Afhankelijk van welk programma je kiest was je je vaat extra zuinig, stil of glanzend schoon. Ook handig; de Whirlpool beschikt over een machinereiniging programma. Hiermee voorkom je verstoppingen en muffe luchtjes. Borden en pannen met hardnekkige etensresten plaats je in de intensieve zone om ze met een hogere temperatuur en waterdruk te wassen. Voor je het weet staat er weer een schone vaat op je te wachten.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Met de flexibele indeling van de Whirlpool OWFC 3C26 X krijg je ook grote ovenschalen en pannen weer stralend schoon. De vrijstaande vaatwasser heeft een verstelbaar bovenrek zodat er in de onderkorf meer ruimte is voor je hapjespan en ovenschotel. De vaatwasser biedt ruimte voor 14 couverts, maar heb je net niet genoeg vaat voor een wasbeurt? Het apparaat beschikt ook over een programma voor halve belading, waar hij automatisch het waterverbruik op aanpast. Zo gebruik je nooit teveel water en energie.