Vaatwasser-info.nl

Beste Inventum vaatwasser

Je bent op zoek naar een nieuwe Inventum vaatwasser. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Inventum vaatwassers. Voordat je een Inventum vaatwasser koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande vaatwasser zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bekijk hier de beste Inventum vaatwassers van 2024!
1

Inventum VVW5520

2

Inventum VVW6008AW

3

Inventum VVW6008AB

Laatste update: 17 June 2024

1

Inventum VVW5520

2

Inventum VVW6008AW

3

Inventum VVW6008AB

Laatste update: 17 June 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaatwasser expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande vaatwasser bij Inventum.
  • We hebben de Inventum vaatwassers getest op verschillende aspecten.
  • De functies op een Inventum vaatwasser maakt het gebruik fijner en makkelijker.
  • De beste inventum vaatwasser is de Inventum VVW5520

Een Inventum vaatwasser kopen

Wij hebben de beste Inventum vaatwassers getest op de grootte van de vaatwasser, hoe duurzaam deze is, van welke kwaliteit de afwerking en het gebruikt materiaal is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe droog de vaat uit de vaatwasser komt en de prijskwaliteit verhouding. Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste Inventum vaatwassers van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste vaatwassers van Inventum, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 10 jaar met veel plezier je vaatwasser in en uit ruimt.

De beste Inventum vaatwasser getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Inventum vaatwassers met alleen de beste vaatwassers van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de vaatwasser. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste vaatwasser van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Droogresultaat ++
Mini vaatwasser
Veel geluid
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Weinig ruimte
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De Inventum VVW5520 is een zeer compacte vaatwasser met de eigenschappen van een standaard vaatwasser. In de 45 centimeter hoge behuizing heb je voldoende ruimte voor 6 couverts. Er staan 6 verschillende programma's tot je beschikking. Zo kies je het intensieve programma voor sterk vervuilde vaat, het behoedzame programma voor glaswerk en het eco programma om energie te besparen. Per reiniging verbruikt de vaatwasser van Inventum slechts 6,5 liter water. En door de start tot in de nacht uit te stellen, profiteer je ook nog van het voordelige daltarief.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Veel geluid
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Met de Inventum VVW6008AW heb je plek voor 12 couverts. Heb je veel vuile borden of schalen, zet dan de intensief functie aan. Hiermee wordt de waterdruk verhoogt, waardoor ook aangekoekte etensresten loslaten. Met de Eco stand draait het programma langer, maar bespaar je water en energie. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu. Heb je maar een paar glazen en borden? Met de halve belading functie kort je de programmaduur in en verbruik je minder water. Wanneer je zout of glansspoelmiddel op is, geeft de vaatwasser je een seintje. Zo kom je niet zonder te zitten.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Veel geluid
Bouwkwaliteit --
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Ben je op zoek naar iets anders dan wit, dan is de zwarte Inventum VVW6008AB een goede keuze. Je vult deze vrijstaande vaatwasser met 12 couverts en kiest uit 3 vaatwasprogramma's. Zo bespaar je bijvoorbeeld energie met het eco programma of spoel je met het intensief programma extra vieze pannen schoon. Heb je een dag minder vaat? Kies dan voor de halve belading functie. Hiermee halveer je het water- en energieverbruik. Je stelt het programma ook voor 3, 6 of 9 uur uit, zodat je zelf bepaalt wanneer je vaat schoon is. En wanneer het zout- of glansspoelmiddel op is, geeft de vaatwasser je een seintje. Zo kom je nooit zonder te zitten.