Vaatwasser-info.nl

Beste Miele vaatwasser

Je bent op zoek naar een nieuwe Miele vaatwasser. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Miele vaatwassers. Voordat je een Miele vaatwasser koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande vaatwasser zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bekijk hier de beste Miele vaatwassers van 2024!
1

SCi CLST

2

Miele G 5022 SCU CLST

3

Miele G 5022 SCU BRWS

4

Miele G 5074 SC Vi

5

Miele G 5022 U BRWS

Laatste update: 25 May 2024

1

SCi CLST

2

Miele G 5022 SCU CLST

3

Miele G 5022 SCU BRWS

4

Miele G 5074 SC Vi

5

Miele G 5022 U BRWS

Laatste update: 25 May 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaatwasser expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Kies voor een inbouw of vrijstaande vaatwasser bij Miele.
  • We hebben de Miele vaatwassers getest op verschillende aspecten.
  • De functies op een Miele vaatwasser maakt het gebruik fijner en makkelijker.
  • De beste miele vaatwasser is de SCi CLST

Een Miele vaatwasser kopen

Wij hebben de beste Miele vaatwassers getest op de grootte van de vaatwasser, hoe duurzaam deze is, van welke kwaliteit de afwerking en het gebruikt materiaal is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe droog de vaat uit de vaatwasser komt en de prijskwaliteit verhouding. Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste Miele vaatwassers van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste vaatwassers van Miele, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 10 jaar met veel plezier je vaatwasser in en uit ruimt!

De beste Miele vaatwasser getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Miele vaatwassers met alleen de beste vaatwassers van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de vaatwasser. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste vaatwasser van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Inbouw
Half geintegreerd
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De Miele G 5022 SCi CLST is een inbouw vaatwasser die met 14 couverts geschikt is voor een groot gezin. Je deelt de vaatwasser flexibel in door de comfort-rekindeling. Ook servies met afwijkende vormen was je zo goed schoon. Het automatische programma kiest de beste instellingen voor jouw vaat. Je hoeft dus niet eens een programma te kiezen. De vaatwasser heeft een besteklade en een bestekkorf. Als je veel bestek hebt gebruik je ze allebei. Wil je veel borden wassen, laat dan de bestekkorf uit het rek voor meer ruimte. Met het QuickPowerWash programma is je vaat in 58 minuten schoon. Je zet je servies dus zo weer in de kast. Door de topklasse bouwkwaliteit gaat de vaatwasser jarenlang mee.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Onderbouw
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De Miele G 5022 SCU CLST is een onderbouw vaatwasser die met 14 couverts geschikt is voor een groot gezin. Je deelt de vaatwasser flexibel in door de comfort-rekindeling. Zo worden ook grote serviesonderdelen goed schoon. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat. Wil je tussen de gangen van een diner door alvast de afwas doen? Met het QuickPowerWash programma is je vaat in 58 minuten schoon. De vaatwasser heeft een bestekmand en -lade. Als je veel pannen en borden moet wassen laat je de bestekkorf uit het apparaat. Door de topklasse bouwkwaliteit gaat de vaatwasser jarenlang mee.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Onderbouw
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De Miele G 5022 SCU BRWS vaatwasser heeft ruimte voor 14 couverts en is hierdoor geschikt voor een groot gezin. Lukt het een keer niet om de vaatwasser volledig te vullen? Dan verminderen sensoren het water- en energieverbruik. De vaatwasser heeft een besteklade en een bestekkorf. Zo heb je genoeg ruimte voor al je bestek. Heb je meer ruimte nodig in de vaatwasser dan haal je de bestekkorf er uit en leg je het bestek in de lade. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat. Door EcoPower wordt het waterverbruik beperkt. Hierdoor verbruik je niet alleen minder water maar ook minder energie.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Wijnglazen, bestek en borden komen allemaal schoon uit de Miele G 5074 SC Vi. De vaatwasser heeft genoeg ruimte voor 14 couverts. Dit maakt het apparaat geschikt voor een groot gezin. Door de Comfort-rekindeling worden verschillende soorten groot en klein servies optimaal gereinigd. De vaatwasser heeft een besteklade en een bestekkorf. Zo kies je zelf wat je het prettigste vindt om uit te ruimen. Nog even snel wat borden wassen? Met het QuickPowerWash programma is je vaat in 58 minuten weer schoon. Zo plaats je de borden zo weer in de kast.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Onderbouw
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Met de Miele G 5022 U BRWS inbouw vaatwasser ben je zo klaar met de afwas voor 13 couverts. Door de comfort-rekindeling deel je de vaatwasser flexibel in, waardoor ook je servies met afwijkende vormen goed schoon wordt. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat. Heb je niet genoeg tijd om te wachten tot een lang programma klaar is? Dan heb je met het QuickPowerWash programma de vaat binnen een uur klaar. Je zet je borden en kopjes dus zo weer in de kast. Door de EcoPower-technologie wordt het waterverbruik van de vaatwasser beperkt. Hierdoor verbruik je minder water en minder energie.