Vaatwasser-info.nl

Beste AEG vaatwasser

Je bent op zoek naar een nieuwe AEG vaatwasser. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste AEG vaatwassers. Voordat je een AEG vaatwasser koopt is het belangrijk om te weten of je een inbouw of een vrijstaande vaatwasser zoekt en hoe groot en diep deze mag zijn. Bekijk hier de beste AEG vaatwassers van 2024!
1

AEG FSE63617P

2

AEG FSB53907Z

3

AEG FFB63700PM

4

AEG FSE73727P AirDry

5

AEG FFB53600ZM

Laatste update: 19 April 2024

1

AEG FSE63617P

2

AEG FSB53907Z

3

AEG FFB63700PM

4

AEG FSE73727P AirDry

5

AEG FFB53600ZM

Laatste update: 19 April 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaatwasser expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • AEG is een van de meest succesvolle merken op het gebied van vaatwassers.
  • AEG richt zich op het maken van duurzame en energiezuinige apparaten.
  • De functies op een AEG vaatwasser maakt het gebruik fijner en makkelijker.
  • De beste aeg vaatwasser is de AEG FSE63617P

Een AEG vaatwasser kopen

AEG ontwikkelt al meer dan 125 jaar huishoudelijke apparatuur en is hiermee één van de meest succescolle merken op het gebied van vaatwassers. AEG is gericht op eenvoudige bediening, duurzaam materiaal en energiezuinige apparatuur. AEG staat daarnaast bekend als betrouwbaar. De AEG vaatwasseres zijn functioneel en hebben een mooi design, ook van binnen. De verschillende functies maken het gebruik van de vaatwassers fijner en makkelijker. AEG staat bekend om hun energiezuinige vaatwassers.

De beste AEG vaatwasser getest

We hebben een selectie gemaakt van AEG vaatwassers met alleen de beste vaatwassers van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de vaatwasser. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats. De beste vaatwasser van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Vloerprojectie
Niet zuinig
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De AEG FSE63617P wast met energielabel D je vaat energiezuinig schoon. De SatelliteClean sproeiarm bereikt zelfs bij een volle lading alle hoeken en randen van de vaat. Dit zorgt voor een grondige reiniging en een vlekkeloos resultaat. Je vaat droogt op een natuurlijke manier met de nieuwe Airdry technologie. De deur opent automatisch 10 centimeter als de vaat schoon is. De watersensor van de inbouw vaatwasser bepaalt de vuilgraad van de vaat en stemt het waterverbruik daarop af. Hierdoor verbruikt de vaatwasser niet meer water dan nodig. Met de SoftSpikes staan ook je dure wijnglazen stevig en blijven ze beschermd. De vaatwasser biedt ruimte voor 13 couverts.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Vloerprojectie
Niet zuinig
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De AEG FSB53907Z is een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser. Je bedient de vaatwasser eenvoudig met het touchdisplay aan de bovenrand van de automaat. Met Quickselect stel je zelf in of je energiezuinig of snel wilt wassen. Wanneer je geen haast hebt, was je je borden energiezuinig schoon. Binnen in de vaatwasser sproeit de SatelliteClean sproeiarm alle restjes van je vuile vaat. De schijf op de sproeiarm draait rond, zodat het water alle hoekjes van je aangekoekte pan bereikt. Na het vaatwasprogramma opent de deur van de vaatwasser automatisch dankzij de AirDry-technologie. Zo droogt je vaat nóg beter, waardoor je plastic bakjes niet meer zelf afdroogt.
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Niet zuinig
Veel geluid
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Door de AirDry technologie van de AEG FFB63700PM zet jij je servies meteen weer in de keukenkast, zonder nog een keer extra te hoeven drogen met de vaatdoek. Deze optie laat de deur van de vaatwasser automatisch 10 centimeter opengaan, zodat de laatste druppels vanzelf opdrogen. Het behoedzame programma is handig voor de wijnglazen, het intensieve programma gebruik je voor de hele vieze pannen en als je snel een schoon bordje of kopje nodig hebt gebruik je het korte programma. Met de startuitstelfunctie stel je het begin van het programma uit tot 3 uur later. Zo kan jij alvast gaan slapen en de vaatwasser start het programma 's nachts tijdens het daltarief.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Volledig geintegreerd
Waskwaliteit ++
Droogresultaat ++
Veel ruimte
Vloerprojectie
Niet zuinig
Bouwkwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
Met plaats voor 15 couverts is AEG FSE73727P AirDry een ruime vaatwasser met plaats voor de dagelijkse afwas van een groot gezin. Aan het einde van het programma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat. Wil je de duur en het verbruik van je vaatwasprogramma graag zelf bepalen? Dan pas je dit eenvoudig aan via de digitale QuickSelect touch balk. De vaatwasser heeft 7 programma's, waaronder een extra kort programma. Dat is handig wanneer je snel schone borden nodig hebt. Je glaswerk komt dankzij het behoedzame programma en dankzij de rubberen noppen in de bovenkorf onbeschadigd uit de vaatwasser.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Bouwkwaliteit ++
Droogresultaat ++
Niet zuinig
Waskwaliteit --
Geen Wi-Fi
Geen verlichting
De AEG FFB53600ZM is een energiezuinige vaatwasser met energielabel D. Hij biedt plaats voor 13 couverts en je hebt keuze uit 5 verschillende vaatwasprogramma's. Komt er onverwacht bezoek? Kies dan voor de TimeSaver functie waarmee je borden tot 2 keer sneller schoon zijn. Delicate glazen reinigt de vaatwasser met het glasprogramma op 45 graden. Je legt ze in het bovenste rek dat uitgerust is met rubberen noppen. Deze ondersteunen en beschermen je wijnglazen. Met de uitgestelde startfunctie bepaal je zelf de starttijd van het vaatwasprogramma. Zo zijn je borden en kopjes schoon wanneer jij dat wilt.